Bánov do Černíka na zápas pravdy. V šlágri hostí druhá Trávnica tretí Dolný Ohaj - KAM ZA FUTBALOM, 17. kolo (I)

  • Uverejnené štvrtok, 16. marec 2017, 08:05
  • Prečítané: 1610x

simo 2

 Otvorí si Marek Simonides (druhý zľava v drese Šurian), ktorý hral pred 10 rokmi aj druhú ligu za Šaľu, gólový účet v "okrese" za Černík proti lídrovi? Foto pb

Šláger druhého jarného kola uvidí Trávnica, kam príde tabuľkový sused z horných poschodí Dolný Ohaj. Vedúci tím z Bánova čaká ďalší zápas na ihrisku súpera - v Černíku. Hul narazí doma na tabuľkového suseda Semerovo a posledné Rastislavice idú do Mojzesova. Až sedem mužstiev dalo v prvom jarnom kole po tri a viac gólov. Bude sa strelcom dariť aj túto nedeľu?

VI. LIGA MEVA OBFZ NOVÉ ZÁMKY - 17. kolo:

Nedeľa 19. marca o 15.00 h:

*Trávnica (2.) – Dolný Ohaj (3.)

Druhej Trávnici vstup do odvetnej časti nevyšiel podľa predstáv, keď doma iba remizovala so Zemným. Času na lamentovanie však nie je a už túto nedeľu príde na „Fíš“ tretí Dolný Ohaj, ktorý v jarnej ouvertúre pokoril vedúci Bánov 3:1. Trávnica a Ohaj majú zhodne po 32 nahratých bodov a takmer na vlas rovnaké skóre, už len preto sa dá čakať vyrovnaný duel. A celkom určite to bude aj veľký boj o strieborný stupienok. Víťaz tohto zápasu sa však môže - za istých okolností – dostať aj na prvé miesto „okresu“.

*Černík (13.) – Bánov (1.)

Prvý Bánov prehral v Dolnom Ohaji štvrtý zápas sezóny a teraz ide na duel, po ktorom - ak by opäť neuspel – môže prísť priebežne o vedúce postavenie. To by nemuselo byť nič mimoriadne, no ak zoberieme do úvahy, že „Kesa“ bola po 9. kole - bez straty čo i len bodu – suverénnym lídrom súťaže, tak je to minimálne nečakané. A že to na „Černoku“ zápas ľahký asi nebude, je veľmi pravdepodobné, pretože Černík vyšiel v prvom jarnom kole na Pozbe naprázdno, v tabuľke je už štvrtý od konca a v ďalšom kole ide do Dolného Ohaja. Doma preto potrebuje bodovať.

*Hul (10.) – Semerovo (9.)

V stretnutí tabuľkových susedov pôjde obom o prvé jarné body. Hul vydržal v posledných Rastislaviciach bez inkasovaného gólu iba polčas, potom dostal tri a viezol si hladkú prehru 3:0. Semerovo prehralo s predposledným Michalom (1:2) dokonca doma, zosunulo sa do dolnej polovice tabuľky a je to celkovo jeho už štvrtá domáca prehra. Ak Hul v nedeľu zdolá Semerovčanov, v tabuľke ich preskočí. ...len na pripomenutie, Hulania ostatné tri domáce zápasy v závere jesene zakaždým prehrali.

*Mojzesovo (11.) – Rastislavice (16.)

Rastislavice majú od zimy nový výbor a aj trénera a v prvom jarnom kole prišlo vôbec prvé víťazstvo sezóny. Stalo sa tak doma s Hulom (3:0), no „Degeš“ je stále v situácii, že by potreboval aj plusové body. Najbližšie ide do Mojzesova, ktoré má o 15 nahraných bodov viac, no mužstvo ktorého, aktuálne, veľký strach súperom asi nenaháňa. „Ezdek“ dostal v prvom zápase odviet štvorku vo Svodíne (4:0), čo bude chcieť teraz doma určite napraviť. V jeseni prehrali Mojzesovčania na vlastnom ihrisku tri zápasy (zakaždým 1:2) a raz remizovali 3:3. Ako tam pochodia posledné Rastislavice?

*Pozvánky na druhú štvoricu zápasov prinesieme čoskoro.

(MD)

Aktuálna Úradná Správa

07-06-2017

Aktuálna Úradná správa

MEVA 2016

obfz meva banner

Rozpis súťaží 2016/2017

RS OBFZ 1617
 

banner ZsFZ

banner SFZ

vizitka novaplast

logoIG
logo j4k